A1 aanvragen

Wanneer je in een ander Europees land gaat werken, is het verplicht een A1-verklaring aan te vragen. Hiermee voorkom je dat je sociale verplichtingen in twee landen moet betalen.

Start met je aanvraag

  • Voer een getal groter dan of gelijk aan 1 in.
  • Prijs: € 0.00
  • Hidden

De kosten voor het verkrijgen van de A1-verklaring bedragen € 79,95 per persoon per A1-verklaring. U ontvangt hiervoor een factuur. De bevestiging van uw aanvraag ontvangt u binnen één dag per e-mail. De A1-verklaring ontvangt u per post geleverd op uw vestigingsadres.

Je krijgt een officiële verklaring van


Het gemak van SocialePremie

Vraag een A1-verklaring aan

Een A1-verklaring is verplicht om je werknemer in het buitenland te laten werken. Dit geldt ook voor zzp’ers die klussen buiten Nederland uitvoeren of stagiaires die in een ander land stage gaan lopen. Via SocialePremie kun je eenvoudig en snel een A1-verklaring aanvragen. Vul het formulier in en ontvang je certificaat binnen drie weken per post.

Een waardevol document, bekend als de A1-verklaring, wat tevens aangeduid wordt als het 'Certificate of Coverage', speelt een cruciale rol bij het bevestigen van de verzekering van je werknemer in Nederland. Dit geldt zelfs wanneer de werknemer internationale opdrachten uitvoert. Met de A1-verklaring in de hand, wordt de verzekering van de werknemer gewaarborgd, waardoor zowel de werknemer als de werkgever gerustgesteld worden wat betreft dekking en bescherming, zelfs in het buitenland.

Lees meer >>

Dien gemakkelijk je online aanvraag in voor maar € 79,95

  • Vul het aanvraagformulier online in via SocialePremie.

  • Onze gespecialiseerde juristen zetten de aanvraag voor je klaar bij de Sociale Verzekeringsbank (SVB).

  • Ontvang de A1 verklaring binnen enkele dagen per e-mail.
Vraag direct aan

Kunnen wij ergens mee helpen?