BKR Registratie verwijderen

Ben je bij het BKR negatief geregistreerd? Dat betekent dat lenen niet meer mogelijk is. Wij helpen je graag om van deze registratie af te komen.

Start met uw aanvraag

 • Prijs: € 79.95
 • € 0.00
 • ?

  Prijs is inclusief BTW.

 • Hidden

Per e-mail ontvangt u een formulier dat u dient in te vullen. Onze jurist gebruikt deze informatie om een bezwaarschrift op te stellen en stuurt dit vervolgens naar het Bureau Kredietregistratie te Tiel.


Het gemak van SocialePremie

Verwijdering van een negatieve BKR registratie

Het verwijderen van een BKR-registratie is een proces dat enige tijd en inspanning kan vergen. Wanneer je een negatieve BKR-registratie hebt, kan dit invloed hebben op je mogelijkheden om bijvoorbeeld een lening af te sluiten.

 1. Controleer de juistheid:
  Allereerst is het belangrijk om te controleren of de BKR-registratie correct is. Soms kunnen er fouten optreden, en het is essentieel om ervoor te zorgen dat alle informatie nauwkeurig is.

 2. Betaal achterstallige schulden:
  Als de negatieve registratie het gevolg is van een achterstallige schuld, overweeg dan om deze zo snel mogelijk te betalen. Nadat de schuld is voldaan, moet de registratie binnen enkele dagen worden aangepast.

 3. Neem contact op met de schuldeiser:
  Als de registratie correct is en je de schuld hebt betaald, neem dan contact op met de schuldeiser. Vraag hen om de BKR-registratie bij het BKR te laten verwijderen of te actualiseren.

 4. Schakel een professional in:
  Als je problemen ondervindt bij het verwijderen van de BKR-registratie, kun je overwegen juridisch advies in te winnen of een professional in te schakelen die gespecialiseerd is in het omgaan met BKR-kwesties.

 5. Wacht op verjaring:
  BKR-registraties hebben een maximale duur van vijf jaar. Als het negatieve incident meer dan vijf jaar geleden heeft plaatsgevonden, verdwijnt de registratie automatisch.
Lees meer >>

Waarom kiezen voor ingewikkeld als het ook eenvoudiger kan?

 • Geen gedoe met administratie, geen overdaad aan formulieren en complexe regels.

 • Wij bieden zekerheid en zorgen voor volledig correcte aanvragen. Dit verhoogt uw kans van slagen en voorkomt toekomstige problemen.

 • Wij verzorgen spoedaanvragen voor u. Hiermee bespaart u tijd en ontvangt u uw documenten sneller dan bij een standaard aanvraag.

SLIM, SNEL EN EFFICIENT.

Alles over het Bureau Krediet Registratie (BKR)

Kunnen wij ergens mee helpen?