G-rekening aanvragen

Als aannemer dient u minimaal 30% van de aanneemsom te ontvangen op uw geblokkeerde rekening. Pas nadat u de heffingen en premies heeft voldaan, zal de Belastingdienst deze vrijgeven.

Start met uw aanvraag

  • Prijs: € 79.95
  • € 0.00
  • ?

    Prijs is inclusief BTW.

  • Hidden

U ontvangt een formulier per e-mail dat u moet invullen. Vervolgens wordt de aanvraag ingediend bij de Belastingdienst. Binnen enkele weken ontvangt u de beslissing per post.
Het gemak van SocialePremie

G-rekening aanvragen bij de Belastingdienst

Het aanvragen van een G-rekening is een belangrijke stap voor ondernemers, met name voor diegenen die actief zijn in de bouw- of uitzendbranche. Een G-rekening, ook wel geblokkeerde rekening genoemd, is een speciaal type bankrekening dat wordt gebruikt om loonheffingen en omzetbelasting te betalen.

Waarom een G-rekening?

De G-rekening is bedoeld om risico's voor zowel de opdrachtgever als de Belastingdienst te verminderen. Bij het inhuren van aannemers of uitzendkrachten kan de opdrachtgever aansprakelijk worden gesteld voor belastingschulden van de aannemer of het uitzendbureau. Met een G-rekening wordt een deel van het factuurbedrag gestort op deze geblokkeerde rekening, waardoor dit bedrag niet beschikbaar is voor andere crediteuren.

Lees meer >>

Waarom kiezen voor ingewikkeld als het ook eenvoudiger kan?

  • Geen gedoe met administratie, geen overdaad aan formulieren en complexe regels.

  • Wij bieden zekerheid en zorgen voor volledig correcte aanvragen. Dit verhoogt uw kans van slagen en voorkomt toekomstige problemen.

  • Wij verzorgen spoedaanvragen voor u. Hiermee bespaart u tijd en ontvangt u uw documenten sneller dan bij een standaard aanvraag.

SLIM, SNEL EN EFFICIENT.

Alles over werken met een G-Rekening

Kunnen wij ergens mee helpen?