Fraude Registratie verwijderen

Ben je, om welke reden dan ook, in een frauderegister opgenomen? Maak bezwaar. Iedereen heeft het recht om vergeten te worden en om zijn of haar naam te zuiveren. Wij helpen je gebruik te maken van dit recht.

Start met uw aanvraag

 • Prijs: € 79.95
 • € 0.00
 • ?

  Prijs is inclusief BTW.

 • Hidden

Per e-mail ontvangt u een formulier dat u dient in te vullen. Onze jurist gebruikt deze informatie om een bezwaarschrift op te stellen en stuurt dit vervolgens naar de betreffende banken en/of autoriteiten.


Het gemak van SocialePremie

Sta je op een fraudelijst?

Het onterecht geplaatst worden op een fraudelijst door de overheid is een ernstige kwestie met potentieel verstrekkende gevolgen. Dergelijke lijsten, vaak samengesteld door overheidsinstanties, zijn bedoeld om frauduleuze activiteiten tegen te gaan. Echter, wanneer een persoon onterecht op zo'n lijst wordt geplaatst, kan dit aanzienlijke negatieve impact hebben op hun reputatie, financiële stabiliteit en zelfs juridische positie. Hier zijn enkele stappen die men kan overwegen als men onterecht op een fraudelijst staat:

 1. Verifieer de informatie:
  Controleer zorgvuldig de gegevens die tot de vermelding op de fraudelijst hebben geleid. Het is essentieel om te begrijpen welke specifieke informatie tot de vermelding heeft geleid.

 2. Neem contact op met de betrokken instantie:
  Als je hebt vastgesteld dat de vermelding onterecht is, neem dan onmiddellijk contact op met de betrokken overheidsinstantie. Verschaf hen de nodige documentatie en bewijs om je zaak te ondersteunen.

 3. Juridisch advies:
  Overweeg juridisch advies in te winnen om de beste strategie te bepalen. Een advocaat kan je helpen bij het opstellen van formele bezwaren en het volgen van de juiste juridische procedures.

 4. Bezwaar indienen:
  Indien mogelijk, dien officieel bezwaar in tegen de vermelding op de fraudelijst. Zorg ervoor dat je alle benodigde documentatie verstrekt om je onschuld aan te tonen.

 5. Publieke correctie:
  Als de onterechte vermelding publiekelijk bekend is, overweeg dan ook het verspreiden van correcties om mogelijke reputatieschade te beperken.

 6. Follow-up:
  Houd de voortgang van je zaak nauwlettend in de gaten en volg eventuele procedures of deadlines die door de overheidsinstantie zijn vastgesteld.
Lees meer >>

Waarom kiezen voor ingewikkeld als het ook eenvoudiger kan?

 • Geen gedoe met administratie, geen overdaad aan formulieren en complexe regels.

 • Wij bieden zekerheid en zorgen voor volledig correcte aanvragen. Dit verhoogt uw kans van slagen en voorkomt toekomstige problemen.

 • Wij verzorgen spoedaanvragen voor u. Hiermee bespaart u tijd en ontvangt u uw documenten sneller dan bij een standaard aanvraag.

SLIM, SNEL EN EFFICIENT.

Alles over een Frauderegistratie

Kunnen wij ergens mee helpen?