Rijbewijs verlengen uit het Buitenland

Woon je in het buitenland of ben je niet geregistreerd in Nederland? Laat ons dan je nieuwe rijbewijs aanvragen en per post naar je opsturen.

Start met uw aanvraag

  • Prijs: € 79.95
  • € 0.00
  • ?

    Prijs is inclusief BTW, maar exclusief de legeskosten voor uw nieuwe rijbewijs van €40,- en verzendkosten naar uw buitenlandse adres.

  • Hidden

U krijgt per e-mail een factuur van €79,95 voor de aanvraagkosten.

Wij sturen u binnen één werkdag een online formulier door waar u zich dient te identificeren met uw paspoort. Daarna print u de documenten uit en doet u er een biometrische foto bij.

U stuurt het formulier samen met de foto naar ons op per post. Wij doen de aanvraag voor uw rijbewijs en zodra we deze hebben ontvangen doen wij deze aangetekend op de post naar uw buitenlandse adres.Het gemak van SocialePremie

Rijbewijs verlengen uit het Buitenland. Binnen drie weken wereldwijde levering van uw rijbewijs.

Woont u in het buitenland of heeft u geen vaste woon- of verblijfplaats in Nederland, maar wilt u toch uw Nederlands rijbewijs verlengen? Dat kan een uitdagende opgave lijken, maar maakt u zich geen zorgen!

SocialePremie staat klaar om het gehele proces van het verlengen van uw Nederlands rijbewijs uit handen te nemen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over ingewikkelde procedures en afstandelijke administratie.

Wij begrijpen dat het verlengen van een Nederlands rijbewijs onder deze omstandigheden een complexe taak kan zijn, en daarom zijn wij hier om u volledig te ondersteunen van begin tot eind.

Lees meer >>

Waarom kiezen voor ingewikkeld als het ook eenvoudiger kan?

  • Geen gedoe met administratie, geen overdaad aan formulieren en complexe regels.

  • Wij bieden zekerheid en zorgen voor volledig correcte aanvragen. Dit verhoogt uw kans van slagen en voorkomt toekomstige problemen.

  • Wij verzorgen spoedaanvragen voor u. Hiermee bespaart u tijd en ontvangt u uw documenten sneller dan bij een standaard aanvraag.
Kunnen wij ergens mee helpen?