IVR/EVR Registratie verwijderen

Ben je, om welke reden dan ook, in een IVR/EVR register opgenomen? Maak bezwaar. Iedereen heeft het recht om vergeten te worden en om zijn of haar naam te zuiveren. Wij helpen je gebruik te maken van dit recht.

Start met uw aanvraag

  • Prijs: € 79.95
  • € 0.00
  • ?

    Prijs is inclusief BTW.

  • Hidden

Per e-mail ontvangt u een formulier dat u dient in te vullen. Onze jurist gebruikt deze informatie om een bezwaarschrift op te stellen en stuurt dit vervolgens naar de betreffende banken en/of autoriteiten.
Het gemak van SocialePremie

Hoe kom ik van een IVR en EVR registratie af?

In de financiële wereld zijn IVR (Intern Verwijzingsregister) en EVR (Extern Verwijzingsregister) instrumenten die banken gebruiken om fraude te bestrijden en financiële integriteit te waarborgen. Echter, een registratie bij deze registers kan significante gevolgen hebben voor individuen. Laten we dieper ingaan op wat deze registers inhouden en wat de impact kan zijn van een registratie.

IVR en EVR

IVR (Intern Verwijzingsregister):
Het IVR is een register dat wordt beheerd door de Nederlandse Vereniging van Banken (NVB). Banken gebruiken het IVR om informatie over klanten intern te delen. Dit is bedoeld om te voorkomen dat klanten die zich schuldig maken aan fraude bij de ene bank, elders opnieuw financiële diensten kunnen verkrijgen.

EVR (Extern Verwijzingsregister):
Het EVR is een register van de Stichting Fraudebestrijding Hypotheken (SFH). Het is bedoeld om de hypotheekfraude binnen de financiële sector te bestrijden. Banken kunnen het EVR raadplegen voordat ze hypotheken verstrekken om ervoor te zorgen dat potentiële klanten geen geschiedenis van fraude hebben.

Lees meer >>

Waarom kiezen voor ingewikkeld als het ook eenvoudiger kan?

  • Geen gedoe met administratie, geen overdaad aan formulieren en complexe regels.

  • Wij bieden zekerheid en zorgen voor volledig correcte aanvragen. Dit verhoogt uw kans van slagen en voorkomt toekomstige problemen.

  • Wij verzorgen spoedaanvragen voor u. Hiermee bespaart u tijd en ontvangt u uw documenten sneller dan bij een standaard aanvraag.

SLIM, SNEL EN EFFICIENT.

Alles over een IVR en EVR registratie

Kunnen wij ergens mee helpen?