Heb jij geld tegoed?

Begin moeiteloos een incassoprocedure. Wij hanteren het principe van no-cure, no-pay, en u hoeft ons geen kosten te betalen. Onze vergoedingen worden geïnd bij uw schuldenaar. Wacht niet langer om uw geld te ontvangen.

Start met uw aanvraag

 • Hidden

We zullen onmiddellijk een incassoprocedure opstarten en ons uiterste best doen om uw geld zo spoedig mogelijk te innen. We sturen eerst een sommatie en daarna gaan we over op een dagvaarding.

Onze diensten worden aangeboden op basis van no-cure, no-pay. U ontvangt het volledige bedrag van uw vordering, en eventuele incassokosten en proceskosten komen ten goede aan onze dienstverlening.
Het gemak van SocialePremie

Een onbetaalde factuur kan een serieuze impact hebben op je financiën en bedrijfsvoering. In dergelijke gevallen kan het starten van een incassoprocedure op no-cure no-pay basis een effectieve manier zijn om je geld te innen zonder directe financiële risico's.

Wat is No-Cure No-Pay?

"No-cure no-pay" betekent letterlijk "geen oplossing, geen betaling". In het geval van een incassoprocedure houdt dit in dat het incassobureau alleen kosten in rekening brengt als het daadwerkelijk slaagt in het innen van de openstaande schuld. Als het niet lukt om het geld te innen, hoef je geen kosten te betalen.

Voordelen

 1. Geen Voorafgaande Kosten:
  Een van de meest voor de hand liggende voordelen is dat je geen initiële kosten hebt. Dit maakt het toegankelijk, zelfs voor kleinere bedrijven of particulieren.

 2. Motivatie van het Incassobureau:
  Doordat het incassobureau alleen betaald wordt bij succes, hebben zij een sterke motivatie om alles in het werk te stellen om de schuld te innen.

 3. Financiële Risico's Beperken:
  Voor schuldeisers betekent no-cure no-pay dat ze geen financieel risico lopen. Als de incasso-inspanningen niet slagen, zijn er geen extra kosten.

 4. Efficiëntie en Expertise:
  Incassobureaus die werken op no-cure no-pay basis hebben vaak ervaren professionals in dienst die bekend zijn met de wet- en regelgeving rondom incasso.
Lees meer >>

Waarom kiezen voor ingewikkeld als het ook eenvoudiger kan?

 • Geen gedoe met administratie, geen overdaad aan formulieren en complexe regels.

 • Wij bieden zekerheid en zorgen voor volledig correcte aanvragen. Dit verhoogt uw kans van slagen en voorkomt toekomstige problemen.

 • Wij verzorgen spoedaanvragen voor u. Hiermee bespaart u tijd en ontvangt u uw documenten sneller dan bij een standaard aanvraag.
Kunnen wij ergens mee helpen?