Bankrekening opgezegd?

Is jouw bankrekening, om welke reden dan ook, opgezegd? Of dit nu terecht of onterecht is, maak bezwaar. Iedereen heeft het recht op een bankrekening, en wij helpen je om van dat recht gebruik te maken.

Start met uw aanvraag

 • Prijs: € 79.95
 • € 0.00
 • ?

  Prijs is inclusief BTW.

 • Hidden

Per e-mail ontvangt u een formulier dat u dient in te vullen. Onze jurist gebruikt deze informatie om een bezwaarschrift op te stellen en stuurt dit vervolgens naar de betreffende banken en/of autoriteiten.
Het gemak van SocialePremie

Een geblokkeerde bankrekening kan een bron van stress en ongemak zijn voor individuen. Het kan verschillende oorzaken hebben en het is van cruciaal belang om te begrijpen waarom het gebeurt en hoe je het kunt oplossen.

Oorzaken van een opzegging:

 1. Onvoldoende Saldo:
  Een van de meest voorkomende redenen voor het blokkeren van een bankrekening is onvoldoende saldo. Als je rekening langdurig in de min staat, kan de bank besluiten tot blokkering.

 2. Verdachte Transacties:
  Als de bank verdachte transacties opmerkt, kan dit leiden tot het blokkeren van de rekening in overeenstemming met anti-witwas- en fraudepreventieprotocollen.

 3. Incasso van Schuld:
  Bij achterstallige betalingen of schulden kan een deurwaarder beslag leggen op je bankrekening, waardoor deze wordt geblokkeerd.

 4. Misbruik van Betaalpas:
  Bij verlies, diefstal, of misbruik van je betaalpas kan de bank besluiten tot het blokkeren van de rekening om verdere schade te voorkomen.
Lees meer >>

Waarom kiezen voor ingewikkeld als het ook eenvoudiger kan?

 • Geen gedoe met administratie, geen overdaad aan formulieren en complexe regels.

 • Wij bieden zekerheid en zorgen voor volledig correcte aanvragen. Dit verhoogt uw kans van slagen en voorkomt toekomstige problemen.

 • Wij verzorgen spoedaanvragen voor u. Hiermee bespaart u tijd en ontvangt u uw documenten sneller dan bij een standaard aanvraag.

SLIM, SNEL EN EFFICIENT.

Alles over een Frauderegistratie

Kunnen wij ergens mee helpen?