Rijbewijs ingevorderd

Heb je jouw rijbewijs moeten inleveren vanwege overmatig alcoholgebruik? Voorkom verdere complicaties. Dien onmiddellijk een bezwaar in bij de Officier van Justitie en eis de teruggave van jouw rijbewijs op.

Start met uw aanvraag

  • Prijs: € 79.95
  • € 0.00
  • ?

    Prijs is inclusief BTW.

  • Hidden

U krijgt per e-mail met daarin een formulier dat u moet invullen.

Vervolgens zal onze jurist binnen tien dagen na het in beslag nemen van uw rijbewijs een bezwaarschrift indienen bij de Officier van Justitie. Als er geen positieve beslissing volgt, zal onze jurist namens u naar de rechtbank stappen om het bezwaar toe te lichten.
Het gemak van SocialePremie

Rijbewijs ingevorderd door overmatig alcoholgebruik

Het kan iedereen overkomen: je hebt te veel gedronken en je rijbewijs is ingevorderd. Het is een vervelende situatie, maar er zijn stappen die je kunt ondernemen om je rijbewijs terug te krijgen.

1. Bezwaar maken bij de Officier van Justitie:
Zodra je rijbewijs is ingevorderd, heb je de mogelijkheid om bezwaar te maken bij de Officier van Justitie. Dit moet je binnen tien dagen na de invordering doen. Het indienen van een goed onderbouwd bezwaarschrift is essentieel.

2. Juridische bijstand:
Het is verstandig om juridische bijstand te zoeken bij het opstellen van je bezwaarschrift. Een gespecialiseerde jurist kan je adviseren over de beste aanpak en je rechten beschermen.

3. Onderbouwing van het bezwaar:
Je bezwaarschrift moet goed onderbouwd zijn. Denk hierbij aan bewijs dat aantoont dat de meting mogelijk onjuist was, dat de procedure niet correct is gevolgd, of dat er andere verzachtende omstandigheden zijn.

Lees meer >>

Waarom kiezen voor ingewikkeld als het ook eenvoudiger kan?

  • Geen gedoe met administratie, geen overdaad aan formulieren en complexe regels.

  • Wij bieden zekerheid en zorgen voor volledig correcte aanvragen. Dit verhoogt uw kans van slagen en voorkomt toekomstige problemen.

  • Wij verzorgen spoedaanvragen voor u. Hiermee bespaart u tijd en ontvangt u uw documenten sneller dan bij een standaard aanvraag.
Kunnen wij ergens mee helpen?