RDW rijbewijs verlengen buitenland

3 september 2023 - door Benjamin Jozef Aras

Het is belangrijk om je rijbewijs te verlengen als je in het buitenland woont. Als je in het buitenland woont, kan je je rijbewijs verlengen bij SocialePremie. Vervolgens dienen wij uw aanvraag in bij het kantoor van de Rijksdienst voor het Wegverkeer (ofwel de RDW). De RDW is verantwoordelijk voor het verlengen van rijbewijzen in het buitenland. In dit artikel zullen we de stappen bespreken die je moet nemen om je rijbewijs te verlengen bij de RDW als je in het buitenland woont.

 

Meteen uw rijbewijs uit het buitenland aanvragen?
Vul dit formulier in en geef SocialePremie om uw rijbewijs te verlengen. Binnen vijf minuten geregeld. Wij doen de rest en sturen uw rijbewijs per aangetekende post wereldwijd naar u toe.

 

Stappen om je rijbewijs te verlengen

Stap 1: Vul het formuler in 

De eerste stap is om contact op te nemen met SocialePremie. Je kunt het formulier op de aanvraagpagina invullen en wij sturen je per e-mail alle informatie toe om jouw rijbewijs te verlengen uit het buitenland. Wij zullen om enkele documenten vragen. Deze documenten zijn nodig om je rijbewijs te verlengen.

 

Stap 2: Verstrek de benodigde documenten

De volgende stap is om de benodigde documenten te verstrekken. De documenten die je moet verstrekken, zijn afhankelijk van je situatie. Als je bijvoorbeeld in het buitenland woont, moet je een kopie van je paspoort, en een kopie van je rijbewijs verstrekken. Als je deze documenten hebt verstrekt, samen met een biometrische pasfoto zullen wij de aanvraag opstellen en indienen bij het loket van de RDW in Rijswijk.

 

Stap 3: Verstrek een bewijs van adres

De volgende stap is om een bewijs van adres te verstrekken. Dit bewijs van adres kan een kopie van je huurcontract, een kopie van je energierekening of een kopie van je bankafschrift zijn. Als je deze documenten hebt verstrekt, zullen we jouw nieuwe rijbewijs per aangetekende post naar het nieuwe adres verzenden.

 

Stap 4: Verstrek een kopie van je rijbewijs

De volgende stap is om een kopie van je rijbewijs te verstrekken. Als je deze documenten hebt verstrekt, zullen we ook een kopie van je identiteitsbewijs vragen en samen met deze informatie jouw aanvraag indienen. Ben je jouw rijbewijs verloren of is deze gestolen? Geen probleem. Wij maken een melding van verlies en zorgen ervoor dat je zo snel mogelijk een nieuw rijbewijs krijgt op je buitenlands adres.

 

Stap 5: Betaal de verlengingskosten

De laatste stap is om de verlengingskosten te betalen. De verlengingskosten zijn afhankelijk van de duur van de verlenging. Als je de verlengingskosten hebt betaald, zal je rijbewijs worden verlengd.

 

Voordelen van het verlengen van je rijbewijs uit het buitenland bij SocialePremie

 

Conclusie

Het verlengen van je rijbewijs bij de RDW als je in het buitenland woont, is een eenvoudig proces. Je kunt je rijbewijs verlengen zonder dat je naar Nederland hoeft te reizen, naar een RDW-kantoor hoeft te gaan, naar een ambassade hoeft te gaan of naar een consulaat hoeft te gaan.

Als je de benodigde documenten hebt verstrekt en de verlengingskosten hebt betaald, zal de RDW je rijbewijs verlengen. Als je hulp nodig hebt bij het verlengen van je rijbewijs, kun je altijd contact opnemen met SocialePremie. SocialePremie biedt professionele hulp bij het verlengen van je rijbewijs bij de RDW.


Het gemak van SocialePremie

Kies voor het gemak van online aanvragen

  • Vul het online aanvraagformulier in op SocialePremie en betaal de benodigde aanvraagkosten.

  • Je verstrekt de vereiste gegevens, die je ook overzichtelijk ontvangt. We staan voor je klaar om je te helpen bij het verzamelen van deze documenten.

  • We stellen een aanvraag op volgens de geldende wet- en regelgeving en dienen deze direct in bij de relevante autoriteiten. Op deze manier vergroten we je kans op succes.

  • Ontvang de documenten binnen één werkdag per e-mail en binnen enkele dagen daarna per post.

Waarom kiezen voor ingewikkeld als het ook eenvoudiger kan?

  • Geen gedoe met administratie, geen overdaad aan formulieren en complexe regels.

  • Wij bieden zekerheid en zorgen voor volledig correcte aanvragen. Dit verhoogt uw kans van slagen en voorkomt toekomstige problemen.

  • Wij verzorgen spoedaanvragen voor u. Hiermee bespaart u tijd en ontvangt u uw documenten sneller dan bij een standaard aanvraag.
Kunnen wij ergens mee helpen?