A1 Verklaring van de SVB in het Engels: Essentiële Informatie voor Internationaal Werk

14 december 2023 - door Benjamin Jozef Aras

Wat is een A1 Verklaring?

Een A1 verklaring is een officieel document dat bevestigt onder welk land’s socialezekerheidsstelsel een werknemer of zelfstandige valt. A1 Verklaring SVB Engels. Het document is belangrijk voor iedereen die binnen de Europese Unie (EU), de Europese Economische Ruimte (EER) of Zwitserland werkt en toont aan dat de betreffende persoon socialezekerheidsbijdragen betaalt in het thuisland.

Het Belang van een A1 Verklaring in het Engels:

 1. Internationale Communicatie: Een Engelse versie van de A1 verklaring kan essentieel zijn voor communicatie met buitenlandse werkgevers of autoriteiten.

 2. Duidelijkheid in Engelstalige Landen: Voor werk in Engelstalige landen of bij internationale bedrijven biedt een Engelse verklaring meer duidelijkheid.

 3. Voldoen aan Lokale Vereisten: In sommige landen of bij bepaalde organisaties kan een Engelstalige A1 verklaring vereist zijn.

Het Verkrijgen van een A1 Verklaring in het Engels via de SVB:

 1. Contacteer de SVB: Neem contact op met de SVB en geef aan dat u een Engelse versie van de A1 verklaring nodig heeft.

 2. Online Aanvraag: Veelal kunt u de aanvraag online via de website van de SVB doen en daarbij aangeven dat u de verklaring in het Engels wenst.

 3. Noodzakelijke Documentatie: Verzamel en verstrek alle benodigde documentatie, zoals werkgeversinformatie en details over uw werkzaamheden in het buitenland.

 4. Aanvraagprocedure: Volg de instructies van de SVB voor het indienen van uw aanvraag.

Belang van Tijdige Aanvraag:

Zorg dat u de A1 verklaring ruim voor uw vertrek naar het buitenland aanvraagt, zodat u voldoende tijd heeft om de Engelse versie te ontvangen.

Conclusie:

Het verkrijgen van een A1 verklaring in het Engels van de SVB kan essentieel zijn voor succesvol internationaal werk. Het zorgt ervoor dat u kunt voldoen aan internationale en lokale vereisten en helpt bij het vergemakkelijken van communicatie met buitenlandse entiteiten. SocialePremie kan u ondersteunen bij het aanvraagproces van een A1 verklaring in het Engels. Neem contact met ons op voor deskundige hulp en advies.


Het gemak van SocialePremie

Kies voor het gemak van online aanvragen

 • Vul het online aanvraagformulier in op SocialePremie en betaal de benodigde aanvraagkosten.

 • Je verstrekt de vereiste gegevens, die je ook overzichtelijk ontvangt. We staan voor je klaar om je te helpen bij het verzamelen van deze documenten.

 • We stellen een aanvraag op volgens de geldende wet- en regelgeving en dienen deze direct in bij de relevante autoriteiten. Op deze manier vergroten we je kans op succes.

 • Ontvang de documenten binnen één werkdag per e-mail en binnen enkele dagen daarna per post.

Waarom kiezen voor ingewikkeld als het ook eenvoudiger kan?

 • Geen gedoe met administratie, geen overdaad aan formulieren en complexe regels.

 • Wij bieden zekerheid en zorgen voor volledig correcte aanvragen. Dit verhoogt uw kans van slagen en voorkomt toekomstige problemen.

 • Wij verzorgen spoedaanvragen voor u. Hiermee bespaart u tijd en ontvangt u uw documenten sneller dan bij een standaard aanvraag.
Kunnen wij ergens mee helpen?